Wij gebruiken uitsluitend onderstaande producten:

 

Dr. Belter

"Onze huid is net zo kostbaar en individueel als onze persoonlijkheid. Om je gezond te voelen en er goed uit te zien is een regelmatige en hoogwaardige verzorging, afgestemd op de eigen huid, erg belangrijk. 

Door het combineren van natuurlijke en geneeskrachtige plantenextracten, die hun werking hebben bewezen, met de nieuwste gepatenteerde ingrediënten, voldoen de producten van Dr. Belter aan deze hoogwaardige eisen. Alle producten zijn gemaakt van 95 tot 100% natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van minerale- en siliconenoliën. De formules, die zijn gebaseerd op zeer zuivere huid-identieke grondstoffen en edele oliën van plantaardige oorsprong, zorgen voor een uitstekende huidverdraagzaamheid en comfort. Met de producten van Dr. Belter kunnen zelfs de meest gevoelige en uitdagende huid-conditities met succes worden behandeld."

 

Courtin | Natuurlijk goed! 

In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale huid- en voetverzorgingslijn op de markt gebracht. De uiteenlopende producten maakt de Courtin lijn perfect voor salon behandelingen en dagelijkse huidverzorging.

De Tea Tree producten zijn erg succesvol in het behandelen van verschillende huid- en voetproblemen. Medisch onderzoek en praktijk gebruik hebben bewezen dat de effecten van Tea Tree olie wonderbaarlijk zijn en veel problemen kunnen genezen.” Bron: Courtin.eu

 

Dadi' Oil/lotion

een verzorgende olie/lotion voor de nagel en de huid, die gemaakt is om de huid te voeden en te verzorgen en om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan nagelproducten! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, olijf en jojoba olie werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Dadi' Oil bevat bovendien natuurlijke Vitamine E een krachtige anti-oxidant. Ten slotte zorgt een aromatisch mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking. Dadi’ Oil is volledig dierproefvrij en veganistisch”  Bron: Gorge.nl

 

Peclavus

Opgericht in 1962 en inmiddels uitgerold met 125 recepturen voor voet-, lichaams-, hand- en nagelverzorging. Peclavus garandeert het gebruik van natuurlijke en biologische stoffen, milieuvriendelijke verpakking, geen synthetische reuk- of geurstoffen, geen aardolieproducten, geen siliconenderivaten, geen genetisch gemodificeerde stoffen en niet op dieren getest.

 

HFL Laboratories

HFL Laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van het lichaam maar ook de huid- en nagelproblemen die zich voordoen zoals onder andere schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis. De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling door een professional.
Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.

 

Satisfeet

"De unieke Zwitserse voetverzorgingslijn, gemaakt van natuurlijke ingrediënten met behulp van geavanceerde formules en zonder parabenen, minerale oliën, palmolie of alcohol. Geschikt voor mensen met diabetes"

 

Deze producten zijn uitsluitend te verkrijgen in onze salon.